Frisse, lichte en dromerige foto's

Ik roep het wel eens 'Op mijn foto's is het altijd mooi weer!'. Dat is natuurlijk niet zo, maar ik probeer de sfeer van een heerlijke frisse lentedag altijd op te zoeken. Mijn foto's zijn altijd fris, licht, dromerig en het gemaakt met tegenlicht.

Op de foto gaan met je partner of dier is ontzettend waardevol. Ik ga op zoek naar de band die jij met je dier of partner hebt en probeer deze ongedwongen vast te leggen. We nemen alle tijd en zorgen dat iedereen plezier heeft tijdens de shoot! Yup, ook de mannen ;)

portfolio mens & dier

portfolio loveshoots

portfolio mens & dier

portfolio loveshoots

+ 20 digitale foto's
+ Online galerij om te delen en downloaden
+ Alle foto's zonder logo
+ Foto's op webformaat en origineel formaat
+ Tot 2 uur fotografie
+ Foto's bij te bestellen voor €10,- per foto

€220 ex btw en reiskosten

Jullie liefde en intieme momenten vastleggen is iets waar ik heel erg blij van wordt. En jullie ook, want een loveshoot is hartstikke leuk om te doen! Ik werk met prompts, waardoor jullie lekker jezelf kunnen zijn en de foto's laten zien hoe jullie samen zijn. 

+ 10 digitale foto's
+ Online galerij om te delen en downloaden
+ Alle foto's zonder logo
+ Foto's op webformaat en origineel formaat
+ Tot 2 uur fotografie
+ Foto's bij te bestellen voor €12,50 per foto

€220 ex btw en reiskosten

Op de foto gaan met je paard of hond is ontzettend waardevol. Ik ga op zoek naar de band die jij met je dier hebt en probeer deze ongedwongen vast te leggen. We nemen alle tijd en zorgen dat zowel jij als je dier plezier heeft tijdens de shoot!

Loveshoots

Mens & dier

NEEM CONTACT OP → 

NEEM CONTACT OP → 

we gaan shooten!

Wat kun je van de shoot verwachten?

we bespreken je wensen

We bellen of we mailen om te bespreken waar jij precies naar op zoek bent, en om elkaar te leren kennen natuurlijk. Ook is dit hét moment om outfits te bespreken!

DE FOTOSHOOT

YAY, we gaan shooten! Het word een hele gezellige shoot waarin je je geen enkele zorgen hoeft te maken over waar je je handen moet laten of wat je met je dier aanmoet. Geloof me: ik heb alles onder controle en zorg dat jij er fantastisch uit ziet.

je ontvangt de foto's

Binnen 2 dagen krijg je een voorproefje (want wachten is vreselijk) en al na 2 weken ontvang jij een mooie galerij met alle foto's. Je kunt onbeperkt bijbestellen!

NEEM CONTACT OP → 

hello, ik ben Marit!

Fotograaf met een liefde voor tegenlicht, zachte kleuren, en fijne details

Al sinds 2014 ben ik fotografe, en ik kenmerk mijn foto's door de altijd zonnige en sprookjesachtige sfeer.

Ik ben altijd op zoek naar emotie en naar echte momenten. Wanneer je schaterlacht omdat ik iets idioots zeg, wanneer je even vergeet dat er een camera is of lekker met je werk bezig bent. Dié momenten wil ik vastleggen.

Ik hou van tegenlicht, zachte kleuren, en fijne details. Jij ook? Dan zijn wij vast een hele goede match :) 

NEEM CONTACT OP → 

VERSTUREN!

Heb jij zin in een toffe shoot en wil je met mij op pad? Of wil je misschien nog wat extra informatie? Stuur me een berichtje en wie weet zien we elkaar heel snel.