OUTDOOR Sessie

BRANDING FOTOSHOOT IN de stad of natuur

We duiken de leukste straatjes van de stad in, staan met zonsopgang op het strand of bij zonsondergang in de duinen of het bos. Wat ook maar het beste bij jouw bedrijf past! In een telefoongesprek bespreken we jouw wensen, leuke ideëen voor props, poses, outfits, alles! Daarna weet ik genoeg om er een geweldige shoot van te maken en stuur ik je een definitieve offerte.

En geloof mij - of je nu regelmatig als een professioneel model staat te shinen voor de camera of dat je nu al buikpijn hebt bij het idee dat je moet lachen op commando - voor het eindresultaat maakt dat niets uit. Ik weet namelijk precies hoe ik jou moet laten stralen! Ik weet hoe ik foto's moet maken die passen bij jou en jouw ideale klant. En ik beloof: de fotoshoot wordt zo leuk dat lachen op commando niet nodig gaat zijn ;)

DE FOTOSHOOT

- REBEKKA

Ik had dit zo veel eerder moeten doen, ik krijg zo veel complimenten over de foto's! En je stelde me ontzettend op mijn gemak. Het was super leuk!

Mijn doel is dat jij zo lang en vaak mogelijk kunt genieten van je foto's. Mijn pakketten zijn daarom zorgvuldig samengesteld. Geen gedoe met kleine foto's met een logo, een ruime keus aan eventuele extra beelden, en meerdere outfitwissels tijdens de shoot. 

  • Voorbereidende call
  • PDF met kledingtips
  • 30 Beelden in een online galerij
  • Afwisseling tussen detailbeelden en portretten
  • High-Res foto's, zodat jij ze direct zelf in je marketing kunt inzetten
  • Binnen 2 weken afgeleverd
  • Meerdere outfitwissels 

IEDERE SHOOT IS INCLUSIEF DE VOLGENDE ONDERDELEN

WAT KRIJG JE?

DE INVESTERING →

Het strand, de duinen, het bos, of het centrum van jouw lievelingsstad... Ze kunnen allemaal de achtergrond zijn van jouw personal branding fotoshoot. We werken in het gouden uur 's morgens of 's avonds voor het mooiste licht.

Bekijk hieronder mijn favoriete locaties voor outdoor brandingfotoshoots.

De prijs van de fotoshoot is exclusief eventuele reiskosten (€0,21 vanaf Alkmaar).

2 UUR SHOOTEN |  €280*

INVESTERING

BOEKEN →

the gallery

LATEN WE GAAN SHOOTEN SAMEN!

BOEK JOUW SHOOT →

Die foto's heb je toch nodig, en we gaan er een heerlijke ervaring van maken. Geloof me - je gaat er prachtig op staan!