Hoor je iemand zeggen; 'Allemaal leuk hoor, maar doe je niet wat veel tegelijk...?' - dan gaat het waarschijnlijk over mij. 'Dynamisch' is het woord wat ik er zelf gewoon voor gebruik, zodat het positief klinkt en ik lekker alles kan blijven doen. Want fotografie, marketing, designen en schrijven, ik vind het allemaal leuk! En ik wil al die dingen niet alleen voor mezelf doen, maar vooral met en vóór anderen.

Door mijn kennis van allerlei verschillende vakgebieden weet ik precies hoe we samen beelden kunnen schieten die jouw bedrijf naar een hoger level gaan brengen!

FOTOGRAAF | MARKETEER | AUTEUR | DESIGNER

IK BEN MARIT, JOUW NIEUWE IN-HOUSE FOTOGRAAF

Het was nooit precies de bedoeling dat ik vrouwelijke ondernemers zou fotograferen. Ik ben ooit begonnen als paardenmeisje, en door mijn studie de educatieve kant van fotografie ingerold. Deze beviel me ontzettend goed, en ook zo gezellig! Lekker netwerken met andere fotografen, ik vond het helemaal leuk. Ik genoot vooral van de foto-dates met collega's, elkaar op de foto zetten en van elkaar leren. Die foto-dates zijn de Girlboss Sessions geworden, waarbij ik enkel andere fotografen fotografeerde. Door de jaren heen is die doelgroep veranderd en zijn het inmiddels allerlei soorten ondernemers, van trouwambtenaren tot advocaten, van zangeressen tot voedingscoaches!

want het is gewoon te leuk!

PER ONGELUK GESTART, EXPRES NOOIT MEER GESTOPT

LATEN WE GAAN SHOOTEN SAMEN!

BOEK JOUW SHOOT →

Die foto's heb je toch nodig, en we gaan er een heerlijke ervaring van maken. Geloof me - je gaat er prachtig op staan!