Studio Sessie

BRANDING FOTOSHOOT IN EEN DAGLICHT STUDIO

We kiezen samen een mooie binnenlocatie die past bij jouw bedrijf of merk. In een telefoongesprek bespreken we jouw wensen, leuke ideëen voor props, poses, outfits, alles! Daarna weet ik genoeg om er een geweldige shoot van te maken en stuur ik je een definitieve offerte.
En geloof mij - of je nu regelmatig als een professioneel model staat te shinen voor de camera of dat je nu al buikpijn hebt bij het idee dat je moet lachen op commando - voor het eindresultaat maakt dat niets uit. Ik weet namelijk precies hoe ik jou moet laten stralen! Ik weet hoe ik foto's moet maken die passen bij jou en jouw ideale klant. En ik beloof: de fotoshoot wordt zo leuk dat lachen op commando niet nodig gaat zijn ;)

DE FOTOSHOOT

- NICOLE

Ik ben echt heel erg blij met de foto's en ik vond het een hele prettige ervaring om bij jou op de foto te gaan!

Mijn doel is dat jij zo lang en vaak mogelijk kunt genieten van je foto's. Mijn pakketten zijn daarom zorgvuldig samengesteld. Geen gedoe met kleine foto's met een logo, een ruime keus aan eventuele extra beelden, en meerdere outfitwissels tijdens de shoot. 

  • Voorbereidende call
  • PDF met kledingtips
  • 50 Beelden in een online galerij
  • Afwisseling tussen detailbeelden en portretten
  • High-Res foto's, zodat jij ze direct zelf in je marketing kunt inzetten
  • Binnen 2 weken afgeleverd
  • Meerdere outfitwissels 

IEDERE SHOOT IS INCLUSIEF DE VOLGENDE ONDERDELEN

WAT KRIJG JE?

DE INVESTERING →

Voor een personal branding fotoshoot werk ik samen met verschillende daglicht studio's en locaties. Deze prachtige locaties huur ik voor 1 of 2 uur, afhankelijk van jouw wensen voor de fotoshoot. De investering voor jouw fotoshoot is afhankelijk van de door jouw gekozen locatie.

Als we samen een locatie hebben bepaald maak ik een definitieve offerte voor je op zodat je weet waar je aan toe bent. Deze offerte is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast tot we de studio hebben vast gelegd.

2 UUR SHOOTEN | VANAF €400 (ex btw)

INVESTERING

BOEKEN →

the gallery

LATEN WE GAAN SHOOTEN SAMEN!

BOEK JOUW SHOOT →

Die foto's heb je toch nodig, en we gaan er een heerlijke ervaring van maken. Geloof me - je gaat er prachtig op staan!